SCROLL

EVENTS
Geen evenementen gevonden!
ABOUT

Metz is al jaren lang een vaste waarde in de clubscene en is een groot begrip in Rotterdam en omstreken. Maar belangrijker nog: ‘’Metz is a feeling’’. Een feeling die je alleen zult begrijpen als je het ooit hebt ervaren. Dikste locaties, het beste publiek, een gedurfde en internationale line-up en oog voor detail maken de Metz feeling compleet.

Of het nu gaat om een clubavond in MUNCH, een groot beach festival op het strand van Hoek van Holland, een productie in de Grote -of Sint Laurenskerk te Rotterdam of een bootfeest over de Maas met NYE: het draait altijd om kwaliteit en kwantiteit.

De Metz feeling is al gevoeld in verschillende prachtige locatie zoals het World Trade Centre, Cruise Terminal Rotterdam, Het Maasgebouw bij Stadion De Kuip en De Doelen. Maar ook festivals zochten naar de Metz feeling zoals Dagvlinder Festival, Dance Valley en Ultrasonic.

Dit alles met het oog op de ‘real house sound’ en de vaste kern enthousiaste bezoekers maken van Metz een succes concept wat nog steeds doorgroeit.

METZ zoekt naar nieuwe ambassadeurs!
Op dit moment zijn de ambassadeurs groepen tijdelijk gesloten, binnenkort zullen deze weer opengaan!
CONTACT